tisdag 23 april 2013

THE RED SHOE


Det är så viktigt med ett par röda, snygga och enkla klackar i sin garderob. Ett par klassiska pumps  i en riktigt härlig röd nyans. Sen så tycker jag ju att det är minst lika viktigt att ha ett par med lite mer detaljer. Jag skulle göra vad som helst för de röda signerade Christian Louboutin. Med ett par röda klackar kan du utveckla en väldigt kvinnlig, feminin och sexig look. Men tänk på att hålla det sexigt på en mode-nivå så det inte vinklar sig åt "det billiga" hållet.

Några sätt att matcha de röda klackarna på:
  • En hel svart outfit. Ankellånga svarta jeans, en svart enkel v-ringad t-shirt, enkla och tunna guld smycken. Röda läppar!
  • Alla sorters kostymer (byxa, kavaj, kjol). Snyggt att addera ett par röda klackar till tex. en tartanmönstrad kostym, eller ett randigt set i ja, vilken färg som helst.
  • Pennkjolar. Perfekt för att uppnå den kvinnliga looken men för att inte gå över till en alltför sexig och "billig" stil så kan du klä ner looken med en t-shirt. Ska du visa ben kan det vara smart att tänka på att inte visa för mycket upptill. 
  • Sönderrivna boyfriend jeans. Åh, vad ett par röda klackar gör susen tillsammans med sådana brallor. 

Om ni vill kan jag sätta ihop kollage med plagg och röda klackar, lite lättare att få en bild av det hela då :)

Inga kommentarer: