fredag 30 november 2012

INSPIRATION STREETSTYLE

Dör lite av alla vackra och fantastiska streetstyle bilder, och mest av allt av alla fantastiska människor i alla dessa fantastiska kreationer och accessoarer - det är ju galet. 

Anna Dello Russo i fantastiska brillor från Alexander McQueen.

Giovanna Battaglia i en tokhärlig kappa med roliga sömmar och form.

Miroslava Duma i en otroligt läcker tweedkostym signerad Stella McCartney.

Hur vackra är inte dessa klackar då? Någon som vet vart de kommer ifrån? 

Anna Dello Russo glittrar så vackert i ett guldfodral och en läcker clutch.

Helt galet fantastiska klackar signerade Giuseppe Zanotti. Kärlek!

Ett par till killerheels som får mig att tappa andan, dessa är signerade Louis Vuitton.

Här ser vi Anna Dello Russo igen (kan inte få nog av henne) och hon bär en helt tokigt underbar pälsjacka i gult.

Pictures: StockholmStreetstyle, Jal&Jil, Facehunter, Streetfsn

LONDON

London 2011 - In a phonebooth and with Superman at Madame Tussauds

Sitter och packar det sista, inte för att det är mycket som ska packas, ska typ åka med en tom väska, men lite måste man ju ha med sig. Jag har bland annat packat ner en speciell outfit endast för The Afternoon Tea Party vi ska på på The Berkeley. Ni ska få höra mer om det stället efter att vi varit där. Sist jag var i London var förra året i Maj, och gången innan det var i Januari samma år, vilket var min första gång i London överhuvudtaget och det var en fantastisk resa. Jag hoppas att den här helgen blir lika fantastisk och jag ser verkligen framemot all galen shopping. Jag ryser bara jag tänker på det!

Marija, vi är taggade till 150%. This gon' get wild!

SILVER


Tre silvriga snyggingar, alla från River Island. Jag älskar handskarna och kedjetoppen och jag ska försöka haffa dem i helgen när vi är i London. 

torsdag 29 november 2012

...


PEARLS ARE A GIRLS BEST FRIEND

Pearl beaded bustier, Bik Bok

Nu har den här äckligt populära bustiern, som tagit slut i typ alla butiker, landat på hemsidan och går att beställa online. Den är så fantastisk på alla möjliga sätt och riktigt jävla snygg. 

Ni har ingen aning om vad jag och Winta gick igenom för att få en varsin. Vi startade krig och det tog oss några timmar innan vi äntligen fick tag på en varsin och kunde andas ut. Men det var en tuff väg till success, men tack vare våra fashion soldiers lyckades vi. Nu hoppas vi bara på att den sitter snyggt, annars blir jag lite förbannad, haha! Jag kommer förmodligen att bära min på nyårsafton, tillsammans med en fantastisk tyllkjol som jag har special beställt. Yiha!

Ni ska få lite tips på hur man matchar den här bustiern ;) stay tuned!

I HAVE A CONFESSION TO MAKE!

Jag har ingen kontroll över min egna kropp. Sedan förra fredagen har jag mått dåligt och jag vet inte varför. Jag vet aldrig varför jag mår dåligt. Jag har varit svag i kroppen, haft kramper i magen, varit lös i magen, inte haft någon aptit, och jag har fortfarande ont i nacken efter tre veckor och nu har jag även ont i huvudet och det känns som att hjärnan sitter löst så fort jag skakar på huvudet. Jag har inte tid med det här för jag har en viktig helg framför mig som jag varit väldigt nervös inför. Jag åker till London på lördag och jag har sett framemot den här resan i några månader nu. Jag tror att allt detta som jag känner är på grund av min rädsla och oro inför den här resan. Jag är rädd för att bli sjuk i London. För under den senaste tiden har jag blivit dålig vart jag än har åkt och övernattat - även om jag bara åker iväg till Stockholm. Jag har även fått veta att detta kan vara ångest/panik attacker och eftersom allt detta är så nytt för mig så vet jag inte hur jag ska hantera den här skiten. Så ja, jag är rädd och nervös inför resan och jag vill verkligen inte behöva bli säng liggandes när jag sett framemot shoppingen, maten och afternoon tea party så länge nu. Jag tycker att jag förtjänar en fantastisk helg i London. Men min kropp och mitt undermedvetna verkar inte hålla med mig.

Jag håller vartenda finger och varje tå för att den här resan inte ska bli förstörd på grund av något jag inte kan kontrollera. Jag behöver den här resan, jag behöver få känna julstämningen och lyckan i London och jag behöver få uppleva en alldeles fantastisk eftermiddag på The Berkeley med designerkakor. Jag ber till alla Gudar som hör mig - let this be perfect, I need it!

A part of me laughs, a part of me cries, a part of me wants to question why?

onsdag 28 november 2012

FURRY


Jag vill så gärna ha jackan från Choies. Jag älskar att den är puffig från midjan och ned. Den från Chicy är också väldigt snygg men skulle vilja testa den och se färgen irl, funderar på att beställa den bara för att. Den kostar 1300 kr och egentligen är det lite för mycket för just den men vad ska man göra. Jag tycker den är skit snygg! Ja, vi får se vilken jag satsar på. Kanske blir båda. 

ORANGE


Oranget är en sån sällsynt färg ute på gatorna, det är inte ofta man ser färgen och det är väldigt trist för det är ju en sån otroligt vacker färg som finns i så många fantastiska nyanser. Något jag älskar är kjolen längst ner till vänster, vilken härlig form, men det känns ju omöjligt att hitta något liknande hos budgetkedjorna. Ska leta i London och se vad jag kan gräva fram där. 

Oranget är så snyggt att blanda med andra färger som grönt, gult, vitt och lila, bland annat. Kasta inte era orangea snyggingar i garderoben, och absolut inte era orangea skönheter för fötterna för de kommer ni kunna använda flitigt under våren 2013.

måndag 26 november 2012

THE BEAUTY OF LIFE

Jag och världens vackraste Nicole Rose

Jag har varit iväg och myst med Claudia, Steffi och hennes underbara Nicole som är 9 dagar gammal och hon är så underbart söt. Med mig hade jag en present - en jätte stor teddybjörn, Nicoles första docka och hennes namn i lösa bokstäver med prinsessdetaljer som man kan sätta på en dörr eller vägg. Ska bli så kul när hon blir lite äldre och man kan börja leka med henne lite.

Nu ska jag sätta mig och äta potatisgratäng och stirra rätt in i tv:n och på Sex and the City som börjar snart :)

EMERALD


Det är något alldeles magiskt med denna färg - grön. En sån fantastisk färg med många olika nyanser, min favorit nyans är emerald vilket är en mörkare grön färg. Och i kollaget ser ni tre av mina största stilikoner - Anna Dello Russo, Catherine Baba och Lady Gaga. Fantastiska människor i fantastiska kreationer i fantastiska färger! Jag är äckligt sugen på en maxilång grön kjol som den vackra kvinnan bär tillsammans med en magkort svart tröja och ett statement halsband. Och en grön kappa a la Dello Russo är ju bara perfektion. Måste hitta!

YOU KNOW I LOVE YOU, WHAT ELSE DO YOU WANT FROM ME?


Dagens låt: Ron Pope- October trees

Den här veckan har inte fått sig en bra start. Jag mår fortfarande dåligt och jag vet inte vad det beror på, om det är något virus eller ångest/panikattack som vägrar släppa - no fucking clue. Så jag är lite nedstämd och hängig idag, jag hoppas bara att det hinner gå över till på lördag. Jag har längtat som en dåre på den här resan och I be damned om något står i vägen för mig. Jag åker om jag så ligger på dödsbädden. Don't do this to me, mitt jävla undermedvetna. Jag har märkt att på alla bilder jag tagit på mig själv de senaste dagarna så ser jag helt gråtfärdig ut (?). Ni ser ju hur ledsen jag ser ut på bilden. Sjukt. 

Jag har i alla fall spenderat den här dagen i telefon med en rad expediter på olika Bik Bok butiker i Stockholm, Norrköping och Eskilstuna. Jag och Winta har startat "mission pearlbra" och vi har hittills fått tag på två stycken av tre. Den tredje får vi, förhoppningsvis, tag på inom den närmsta timmen. Vi har skickat ut folk på jakt åt oss för att Winta jobbar och jag bor i Katrineholm. Hor-stad. 

Snart ska jag iväg och mysa med Steffi och nyfödda Nicole. Det ska bli så kul och förhoppningsvis lyckas jag komma på andra tankar. Happy Monday to you, love!

MAXI LENGTH

Black maxi coat, River Island

Jag har funnit den perfekta maxi kappan och jag ska ha den, men jag väntar med att beställa den för att jag åker till London den här veckan, och jag skulle vilja testa kappan och klämma lite på den innan jag köper den. Hoppas den finns i butik eller att det finns någon liknande. Så otroligt läcker.

söndag 25 november 2012

WE ARE DANCING ON BROKEN GLASS

Idag har jag haft en jobbig dag. Det hela började redan igår men idag har det varit värre. Jag har fysiska symptom som ej går att sätta ord på och jag är hängig. Startade i alla fall dagen med en promenad här i området och jag passade på att fotografera. Det är så sjukt vackert här, det är jag mycket väl medveten om, men ändå så njuter jag aldrig av naturen och alla vackra färger. Idag blev bilderna svartvita dock. Det var ett sånt vackert ljus, dimma och fukt. 






Photos: Betty Mello

INSTAGRAM


INSTAGRAM | 1. Military sweater and bomber jacket. 2. Veiled beanie, diy. 3. Ego. 4. My Godson, Kevin. Miss you so much. 5. Sailor in the mirror. 6. Wisdom. 7. Wine and girls. 8. Photoshoot, me and my model.


Follow me on Instagram at BettyMello

lördag 24 november 2012

DINNER


Igår kväll var vi, Linda, Milla, Sandra och jag, och käkade kebab på Kings och därefter blev det häng, vin och en massa gott att äta hemma hos Milla. Det var Sandras sista arbetsdag på Guldfynd igår så hela gänget samlades och bara umgicks, vilket var väldigt trevligt. Men jag var tvungen att lämna kalaset redan vid 10 för att springa och jobba på Harrys, och det blev en helt okej kväll där, ganska lugn. 

Idag är jag väldigt trött. Vaknade för en stund sedan och känner att jag vill sova mer, men jag ska försöka hålla mig vaken och pyssla med en massa här hemma innan jag börjar jobba kl 22 ikväll. Hoppas på mer ös då! Hur har eran helg varit so far? 

fredag 23 november 2012

SAIL AWAY, SAILOR!









Photos: Betty Mello

I'M WEARING | Knitted sweater, H&M (men's). Sailorcoat, Ellos. Jeans, H&M. Loafers, Zara. Gold Chain, H&M. Lipstick, Isadora. Veiled beanie, diy (beanie from H&M).

FRIDAY


Hej fredag! 

Jag har fortfarande inte blivit av med värken i nacken, har haft ont i två veckor nu och så hostar jag fortfarande som ett jävla mähä. Hoppas bara det går över innan nästa lördag så jag slipper resa såhär. Jag har ringt runt till olika tatuerare i stan men ingen har tid för mig idag, buhu, så det får bli en annan dag. Senare ikväll blir det middag och flick-häng/avskedsfest för Sandra som slutar jobba på Guldfynd. Sen blir det jobb som vanligt men det lär väl vara dött eftersom halva Sverige står och hurrar för SHM - whatever. 

Igår målade jag om lite möbler i lägenheten, bland annat förvaringsmöbeln som jag själv byggde ihop i somras. Den fick bli vit, i alla fall for now - kanske ändrar mig nästa vecka, haha! Har lite mer att måla i lägenheten men det får bli senare. Har beställt en tjusig matta till hallen och lite julgrejer. Får se om det även blir en tripp till IKEA nästa vecka med Jossan för lite julhäng och shopping. 

Nåja! Nu ska jag bege mig utåt i min nya skepparkappa och försöka dra fram kameran innan det blir mörkt!

WHAT IS TRULY YOURS WILL EVENTUALLY BE YOURS.


torsdag 22 november 2012

CHANEL SS13

Jag blev väldigt besviken på Chanels kollektion ss13. Det hände liksom inget nytt, det pirrade inte i magen och det var inte spännande att bläddra igenom bilderna ur kollektionen. Chanel har ju gjort bättre ifrån sig om man säger så. 

COLLECTION. Kollektionen var, i mina ögon, enkel och hade ingen twist. Det kändes inte nytänkande, men självklart hittade jag några favoriter. Jag älskar tweed-seten med kjol och kavaj och skulle en vacker dag vilja äga ett fint Chanel set. Annars gillade jag enstaka plagg som ni bland annat ser här nedanför.

DETAILS. Detaljerna och accessoarerna gillade jag väldigt mycket. Jag älskar hattarna och lego-väskorna. Klockrena! Gillade även pärldetaljerna på kavajen och halsbanden.

SVARTA UNDER


Tre underklädesset att unna sig själv är dessa från H&M. Favorit bh:n är den i mitten och jag gillar mönstret på den första, lite brokad-feeling över den. 

INKED.






Jag ska tatuera mig och letar inspiration. Ska se om det finns en ledig tid imorgon, jag vet vad jag vill ha men jag funderar på två tatueringar på en och samma gång, varav ena ska vara en text men jag vet inte vad det ska stå. Vill ha en text eller ett ord på franska...och på handlederna/armarna. 

onsdag 21 november 2012

...


BALMAIN SS13

COLLECTION. Balmains kollektion för vår och sommar 2013 innehåller en hel del som jag älskar. Det var dock ingen BAM-DROP-DEAD kollektion, men mycket läckert fanns det. Jag älskar alla sju looker ovan och allt det randiga och mönstrade gör mig galen. Formerna, modellerna, skärpen i midjan, 80-tals känslan, det magkorta, mönstrena - ja allt var fantastiskt. Jag älskar de högmidjade byxorna matachade med en magkorttröja och en kavaj med poweraxlar - perfection.

DETAILS. Fantastiska detaljer. Ja ni ser väl själva vilket fantastiskt arbete? Virkat, läder, metallic, randigt, mönstrat - allt på en gång. I fucking love it. 

Pictures: Style.com

GREEN

Green earrings, H&M 

Fick ju med mig hela två par örhängen från H&M igår och här är det andra paret. Gröna och vackra.