onsdag 28 november 2012

FURRY


Jag vill så gärna ha jackan från Choies. Jag älskar att den är puffig från midjan och ned. Den från Chicy är också väldigt snygg men skulle vilja testa den och se färgen irl, funderar på att beställa den bara för att. Den kostar 1300 kr och egentligen är det lite för mycket för just den men vad ska man göra. Jag tycker den är skit snygg! Ja, vi får se vilken jag satsar på. Kanske blir båda. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du samlar ju bara på dig nya saker hela tiden och sen kommer det sluta med loppis igen. du har ju tagit igen dina två shoppinglösa veckor med råge, oavsett choies-jacka eller inte - Christina

Betty sa...

Fast, det stämmer inte riktigt. Förut handlade jag mycket mer och mycket oftare, jag har på senaste veckor inte handlat lika mycket och jag har börjat tänka mig för innan jag köper något - det gjorde jag aldrig förut! Och det var heller aldrig meningen att jag skulle sluta shoppa helt och hållet, jag skulle bara lugna ner mig under en period för att se om jag kunde klara av det och det gjorde jag, men jag sa aldrig att jag skulle fortsätta så hela livet. Och jag har haft en loppis med saker som är hur gamla som helst och vissa saker som är helt nya, men sånt händer alla - man köper saker som man sedan inte är nöjd med! Ingen big deal! Jag vet inte vad du försöker säga men jag är nöjd och jag har förbättrat mina shoppingvanor ganska rejält. :D Kram!